Κοινότητα Ανιχνευτών – Μεγάλη Δράση Υπαίθρου 2024

Είναι με μεγάλη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την Θερινή Μεγάλη Δράση Υπαίθρου (ΜΔΥ) που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φετινής προσκοπικής μας χρονιάς μεταξύ των ημερομηνιών 10 – 14 Ιουλίου 2024.

Όπως και κάθε χρονιά η ΜΔΥ θα είναι ιπτάμενη, δηλαδή θα είμαστε συνέχεια εν κινήσει για να δούμε όσες περισσότερες περιοχές μπορούμε και όσο περισσότερες δραστηριότητες. (Πάφος – Λεμεσός).

Μία ΜΔΥ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις συγκεντρώσεις του Σαββάτου ή τις διήμερες/τριήμερες μας δράσεις. Οι εμπειρίες και τα βιώματα που ζει κάποιος με τη συμμετοχή του είναι μοναδικές και αναμφίβολα οι γνωριμίες με άλλους προσκόπους αποτελεί ξεχωριστή και ανεπανάληπτη εμπειρία για τον κάθε πρόσκοπο και ιδιαίτερο σταθμό στην προσκοπική του ζωή.

Το κόστος συμμετοχής στην Μεγάλη Δράση Υπαίθρου θα ανέλθει στα  € 100 και περιλαμβάνει:

  • Όλα τα γεύματα από το πρωί της 10ης Ιουλίου μέχρι και το γεύμα της 14ης Ιουλίου.
  • Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων και των δραστηριοτήτων.
  • Ιατρικά έξοδα σε περίπτωση τραυματισμού.
  • Το Αναμνηστικό πακέτο συμμετοχής (Φανέλα κατασκήνωσης).
  • Όλα τα μεταφορικά κατά την διάρκεια της δράσης.

Για τη δική σας ευκολία, το κόστος της κατασκήνωσης θα καταβληθεί σε 2 δόσεις :

  • Α’ δόση: € 50 μέχρι τις 18 Μαΐου
  • Β’ δόση: € 50 μέχρι τις 08 Ιουνίου

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να εξοφλήσετε όλο το ποσό σε μια δόση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα παιδιά έχουν κάνει εγγραφή για την προσκοπική χρονιά  2023 – 2024 και είναι μέλη της Κοινότητας Ανιχνευτών.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για σκοπούς οργάνωσης στον σύνδεσμο πιο κάτω :

https://smartespot.com/76/mdy-prokatarktiki-dilosi-kataskinosis/

Για την ολοκλήρωση της Δήλωσης Συμμετοχής στην Δράση, απαιτείται η υπογραφή του γονέα/κηδεμόνα σε σχετικό έγγραφο που θα βρίσκεται στο Αρχηγείο του Συστήματος, κατά την πληρωμή της πρώτης δόσης.

Επισημαίνουμε ότι δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων και έτσι η καταβολή της Α’ δόσης θα θεωρηθεί ως η δεσμευτική δήλωση συμμετοχής στην κατασκήνωση.

 Τα αδέλφια (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές), όπως και κάθε χρόνο, θα επωφεληθούν έκπτωση για το κόστος της κατασκήνωσης στα €20 ανά οικογένεια.

Στόχος μας είναι να μην στερηθεί κανείς την κατασκήνωση για οικονομικούς λόγους. Για αυτό, αν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο επικοινωνίας της Κοινότητας μας.

20232024035 ΚΑ – Προκαταρκτική Δήλωση ΜΔΥ