Αγέλη Λυκοπούλων – Διήμερο στο Σύστημα , 25 – 26 Μαίου, 2024

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τρίτο και τελευταίο διήμερο της Αγέλης μας που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Συστήματος το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Μαΐου, 2024.

 Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της συγκέντρωσης και ως επακόλουθο τα Λυκόπουλα πρέπει να φέρουν τα ατομικά τους εφόδια μαζί τους από την αρχή της συγκέντρωσης στο Σύστημα μας.

 Σε αυτή την δράση θα μας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που δεν είχαμε την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε κατά την προηγούμενη μας δράση, όπως για παράδειγμα στήσιμο και διανυκτέρευση σε αντίσκηνο, υλοποίηση δραστηριοτήτων για την προετοιμασία της καλοκαιρινής μας Κατασκήνωσης.

Για την δράση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κόστος συμμετοχής ένεκα απόφασης του επιτελείου της Αγέλης για εξολοκλήρου κάλυψης του. Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τη διατροφή κατά τη διάρκεια της Δράσης και τα υλικά του προγράμματος.

 Η δράση θα λήξει την Κυριακή 26 Μαΐου, 2024 στις 10:00 το πρωί ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την δήλωση συμμετοχής και να την επιστρέψετε κοντά μας το αργότερο μέχρι το Σάββατο 18 Μαΐου 2024.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για σκοπούς οργάνωσης στον σύνδεσμο πιο κάτω :

https://forms.gle/BxWkKNwC5SHxfA2v6

 Για σκοπούς διευκόλυνσης σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί το κάθε Λυκόπουλο κατά τη διήμερη δράση. Το επιτελείο της Αγέλης μας βρίσκεται στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 96 523 951.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή πιο κάτω :

20232024043 ΑΛ – 3ο Διήμερο στο Σύστημα