Εναρκτήρια Πυρά 2018

Όπως θα έχετε δει στην σελίδα μας στο facebook ( 76ο Σύστημα Προσκόπων Στροβόλου ) το Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη Εναρκτήρια μας Πυρά.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα έχει για πρωταγωνιστές τα δικά σας παιδιά όπου και σας καλούμε να έρθετε και να τα απολαύσετε μαζί με την γνωριμία μας μαζί σας. Σας εγγυόμαστε ένα διασκεδαστικό Σαββατόβραδο έτσι όπως μόνο οι Πρόσκοποι του Στροβόλου ξέρουν.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

15:00 Άφιξη Λυκοπούλων, Προσκόπων και Ανιχνευτών
15:30 Αγιασμός
17:00 Ανάβαση
18:00 Άφιξη γονέων και Φίλων στο Σύστημα
18:15 Κοκτέιλ γνωριμίας Γονέων – Βαθμοφόρων
18:45 Απονομές Τιμητικών Διακρίσεων και Εναρκτήρια Πυρά στο αμφιθέατρο μας
20:00 Λήξη Εκδήλωσης

Το πιο σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης μας θα είναι η Προσκοπική Πυρά όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε διάφορες μικρές παρουσιάσεις που θα ετοιμάσουν τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές μας. Πολύ σημαντικό κομμάτι όμως αποτελούν και οι παρουσιάσεις των Τμημάτων από τους Αρχηγούς τους, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το πρόγραμμά μας και τι ακριβώς προσφέρει ο Προσκοπισμός.

Σας επισημαίνουμε ότι για τα παιδιά η Συγκέντρωση θα αρχίσει κανονικά στις 15:00 όπου μετά τα Τυπικά Έναρξης θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός.

Τόσο οι Βαθμοφόροι, όσο και η Επιτροπή Γονέων του Συστήματος θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας για να σας γνωρίσουμε και να σας δώσουμε μια γεύση πως λειτουργεί το προσκοπικό πρόγραμμα.

2018010 Πρόσκληση Εναρκτήριας Πυράς