28 Οκτωβρίου – Εωθινό και Παρέλαση

Οι εθνικές επέτειοι πραγματοποιούνται για να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της Πατρίδας, της Πίστης και της Ελευθερίας. Ως Πρόσκοποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε με ενθουσιασμό, ζήλο και σεβασμό στις δράσεις με αυτό τον σκοπό.

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε για το καθιερωμένο Εωθινό που πραγματοποιούμε για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας στις 06:00 π.μ. (με την χειμερινή ώρα) η μπάντα μας θα συγκεντρωθεί στο χώρο του Συστήματος μας από όπου και θα ξεκινήσει πορεία παιανίζοντας στον παλιό Στρόβολο.

Στην εν λόγω δράση είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε και η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα ανήλικα Μέλη θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα καθώς οι Βαθμοφόροι θα συμμετέχουν στην Μπάντα.

________

Για την Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές και τα Λυκόπουλα (Πρώτους και Δεύτερους Εξάδων). Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα στις 08:00 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου με πλήρη προσκοπική στολή (μπερέ και μαύρα ή καφέ παπούτσια). Τα μανίκια του πουκαμίσου πρέπει είναι γυρισμένα μέχρι πάνω από τους αγκώνες.

Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορείο από και προς τον χώρο της παρέλασης και αναμένεται ότι θα επιστρέψουμε πίσω στο Σύστημα γύρω στις 12:00 όπου και μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

Παρακαλώ όπως ενημερώσετε τον αντίστοιχο Aρχηγό τμήματος μέχρι τις 21 Οκτωβρίου για την επιθυμία του παιδιού σας να λάβει μέρος στην παρέλαση εκπροσωπώντας το Σύστημα μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας.

2018009 28 Οκτωβρίου – Εωθινό και Παρέλαση