Διήμερο Ανάβασης Λυκοπούλων

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε για το Διήμερο Ανάβασης που διοργανώνει η Επαρχιακή Εφορία Προσκόπων Λευκωσίας το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου 2018 στο Κατασκηνωτικό Κέντρο του Σώματος Προσκόπων στα Πλατάνια.

Στο διήμερο αυτό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Λυκόπουλα που φοιτούν στην 5η τάξη Δημοτικού και του χρόνου θα κάνουν ανάβαση στην Ομάδα Προσκόπων.  Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα του διημέρου είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να τους φέρει σε επαφή με την Ομάδα Προσκόπων και να ευκολύνει την προσαρμογή τους από τους μεγάλους της Αγέλης στους μικρούς της Ομάδας.

Το τίμημα συμμετοχής έχει οριστεί στα 18 ευρώ και περιλαμβάνει τα μεταφορικά, την διατροφή, το αναμνηστικό και τα υλικά προγράμματος. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να φτάσουν κοντά μας την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018. Καμία δήλωση δεν θα γίνετε δεκτή με το πέρας της προθεσμίας

Όλα οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται το Σάββατο 28 Απριλίου στις 08:00 ακριβώς στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου για επιβίβαση στα λεωφορεία. Η επιστροφή μας θα είναι την Κυριακή 29 Απριλίου γύρω στις 13:00, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου.

Όλα τα λυκόπουλα που θα συμμετέχουν πρέπει να φέρουν μαζί τους μια φανέλα άσπρου χρώματος, σκέτα (χωρίς σχέδια). Η φανέλα θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος    

Το επιτελείο της Αγέλης  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

Δήλωση Διημέρου Ανάβασεις ΑΛ