Αγέλη Λυκοπούλων – Ταμείο Αγέλης

Με αφορμή την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Αγέλη μας κατά την τήρηση του παρουσιολογίου των συγκεντρώσεων, συλλέγει Ταμείο με σκοπό τη βέλτιστη υλοποίηση του προγράμματος του Τμήματος. Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα που συγκεντρώνονται, αξιοποιούνται για την αγορά αναλώσιμων υλικών όπως για παράδειγμα χαρτόνια, γόμες, μολύβια, χρωματιστά, σχοινιά κτλ.

Ο προσκοπισμός αποτελεί μία μη κερδοσκοπική, εθελοντική κίνηση της οποίας η οικονομική ενίσχυση εδράζεται κυρίως στις οικειοθελείς εισφορές. Συνεπώς, η ομαλή διεξαγωγή του εβδομαδιαίου προγράμματος, η οποία προϋποθέτει την αγορά και χρήση των προαναφερόμενων αναλώσιμων υλικών βασίζεται στο Ταμείο της Αγέλης.

Με βάση τα παραπάνω, σας υπενθυμίζουμε ότι κατά την έναρξη των συγκεντρώσεων του Σαββάτου το κάθε Λυκόπουλο δύναται να εισφέρει στο εν λόγω Ταμείο από  0.20 σεντς μέχρι και 1 ευρώ.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες επιθυμείτε να λάβετε, το Επιτελείο της Αγέλης είναι στη διάθεση σας στο 96 523 951.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αγαστή σας συνεργασία.

2019202006 ΑΛ – Ταμείο Αγέλης