Αγέλη Λυκοπούλων – Μονοήμερο Πρώτων και Δεύτερων

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι στις 17 Οκτωβρίου 2021 οι Πρώτοι και οι Δεύτεροι των Εξάδων της Αγέλης μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια δράση  που διοργανώνει το επιτελείο μας.

Σκοπός του μονοημέρου είναι κυρίως η ενημέρωση των Λυκοπούλων για το ρόλο τους ως Πρώτοι και Δεύτεροι των Εξάδων. Όπως πάντοτε η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μέσα από σχετικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα τα Λυκόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους. Σημειώνουμε επίσης ότι θα παρέχουμε ενδιάμεσο ρόφημα και μεσημεριανό.

Ώρα έναρξης της δράσης έχει καθοριστεί για τις 10:00 της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021 και  η ολοκλήρωσή της, στις 16:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον χώρο του Συστήματος μας.

Για το μονοήμερο το τίμημα συμμετοχής έχει καθοριστεί στα € 5.00 και περιλαμβάνει έξοδα διατροφής, αναμνηστικό και υλικά προγράμματος της δράσης.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στο επιτελείο της Αγέλης μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής στο χώρο του Συστήματος μέχρι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Επίσης, παρακαλούμε όπως όλοι οι συμμετέχοντες κατά την άφιξη τους να είναι με στολή εργασίας ( Μακρύ παντελόνι, φανέλα ή φόρμα προσκοπική, αδιάβροχο, μαντήλι και κλειστά παπούτσια )

Το επιτελείο της Αγέλης μας βρίσκεται στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 96 523 951.

20212022006 ΑΛ Μονοήμερο Πρώτων και Δεύτερων