Ομάδα Προσκόπων – Μονοήμερο Στελεχών

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Εκπαιδευτικό Μονοήμερο Στελεχών της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, 2021 στο χώρο του Συστήματος μας.

Η δράση απευθύνεται στους Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες της Ομάδας μας. Τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από το επιτελείο μας σε θέματα όπως ο ρόλος και οι ευθύνες του ενωμοτάρχη, η δημιουργία σχέσεων μεταξύ των προσκόπων κάθε ενωμοτίας, οργάνωση ενωμοτίας, κατ΄ενωμοτία σύστημα, πρότυπος ενωμοτία, Συμβούλιο Τιμής Ομάδας και πολλά άλλα χρήσιμα και σημαντικά για την σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία των ενωμοτιών.

Ώρα έναρξης της δράσης έχει καθοριστεί για τις 10:00 της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021 και  η ολοκλήρωσή της, στις 16:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον χώρο του Συστήματος μας.

Για το μονοήμερο το τίμημα συμμετοχής έχει καθοριστεί στα € 5.00 και περιλαμβάνει έξοδα διατροφής, αναμνηστικό και υλικά προγράμματος της δράσης.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής στο χώρο του Συστήματος μέχρι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Παρακαλούμε όπως όλοι οι συμμετέχοντες κατά την άφιξη τους να είναι με στολή εργασίας ( Μακρύ παντελόνι, φανέλα ή φόρμα προσκοπική, αδιάβροχο, μαντήλι και κλειστά παπούτσια )

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε :

Α.Ο.Π. : Γιάννης Χαλκιάς – 96 354 183

20212022005 ΟΠ Μονοήμερο Στελεχών