Αγέλη Λυκοπούλων – Διήμερο

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Διήμερη Δράση της Αγέλης μας θα πραγματοποιηθεί στο 282ο Σύστημα Προσκόπων Ταμασσού στο χωριό Πέρα Ορεινής το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μαΐου, 2022.

Σε τέτοιες δράσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με πράγματα που δεν έχουμε το χρόνο να υλοποιήσουμε κατά τις συγκεντρώσεις μας κάθε Σάββατο. Παράλληλα, στα παιδιά δίνεται η ευκαιρία, ή αν θέλετε η πρόκληση, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους μακριά από το σπίτι, πάντοτε με την επίβλεψη των Βαθμοφόρων και φυσικά να προετοιμαστούν για τη δράση που κάθε Πρόσκοπος περιμένει με ανυπομονησία, την καλοκαιρινή Κατασκήνωση.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 20 και περιλαμβάνει €8 μεταφορικά από και προς το χωριό, €8 διατροφή και €4 υλικά προγράμματος.

Τα λυκόπουλα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 21 Μαΐου το αργότερο μέχρι τις 07:30 φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 22 Μαΐου στις 13:00 με την επιστροφή μας από το χωριό, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στην Αγέλη μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι το  Σάββατο 14 Μαΐου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Υπενθυμίζουμε ότι, για είσοδο σε οποιαδήποτε προσκοπική δραστηριότητα απαιτείται από τους συμμετέχοντες προσκόμιση Safe Pass σύμφωνα με τους εν ισχύ κανόνες που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας, δηλαδή ένα από τα ακόλουθα (ανάλογα με την περίπτωση) :

Α. για άτομα χωρίς εν ισχύι πιστοποιητικό ανάρρωσης από COVID-19 ή εν ισχύι πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού για COVDI-19, προσκόμιση αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης PCR ή Rapid test ισχύος ως ορίζει το εκάστοτε εν ισχύι περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα. ( https://tinyurl.com/5xj7285s )

Β. για άτομα που έχουν νοσήσει, το εν ισχύι πιστοποιητικό ανάρρωσης από COVID-19 (ισχύος 90 ημερών).

Γ. Εν ισχύι πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού από COVID-19.

Για σκοπούς διευκόλυνσης σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί το κάθε Λυκόπουλο κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Αγέλης  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

Αντρέας Καφετζιή – Αρχηγός Αγέλης – 99 206 403

Κινητό Αγέλης – 96 523 951

20212022034 ΑΛ Διήμερο Αγέλης Λυκοπούλων