Αγέλη Λυκοπούλων – Διήμερο στο Ε.Κ. Κόρνου, 06 – 07 Απριλίου, 2024

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η δεύτερη Διήμερη Δράση της Αγέλης μας θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Κόρνος το Σαββατοκύριακο 06 – 07 Απριλίου, 2024.

Σε τέτοιες δράσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με πράγματα που δεν έχουμε το χρόνο να υλοποιήσουμε κατά τις συγκεντρώσεις μας κάθε Σάββατο. Παράλληλα, στα παιδιά δίνεται η ευκαιρία, ή αν θέλετε η πρόκληση, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους μακριά από το σπίτι, πάντοτε με την επίβλεψη των Βαθμοφόρων και φυσικά να προετοιμαστούν για τη δράση που κάθε Πρόσκοπος περιμένει με ανυπομονησία, την καλοκαιρινή Κατασκήνωση!

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 25 και περιλαμβάνει €8 μεταφορικά από και προς το χωριό, €12 διατροφή και €5 υλικά προγράμματος.

Τα λυκόπουλα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 06 Απριλίου το αργότερο μέχρι τις 07:30 πρωινή φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 07 Απριλίου στις 13:00 με την επιστροφή μας από το χωριό, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στην Αγέλη μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 30 Μαρτίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Για σκοπούς διευκόλυνσης σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί το κάθε Λυκόπουλο κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Αγέλης μας βρίσκεται στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 96 523 951.

20232024036α ΑΛ – Διήμερο στον Εκπ. Κέντρο Κόρνο