Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών 2015

Αγαπητοί Γονείς,

Με μεγάλη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για την πρώτη εκπαιδευτική δράση για τη Προσκοπική Χρονιά 2015 – 2016.

Ο Κλάδος Προσκόπων της Επαρχιακής Εφορίας Λευκωσίας οργανώνει εκπαιδευτικό διήμερο που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο χωριό Καμπιά.

Η δράση θα έχει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και απευθύνεται στους Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες της Ομάδας μας. Οι πρόσκοποι θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από βαθμοφόρους της Επαρχίας Λευκωσίας σε θέματα όπως κατ΄ενωμοτία σύστημα, προσκοπική τεχνική και πολλά άλλα χρήσιμα και σημαντικά για την σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία των ενωμοτιών. Περεταίρω μέσα από δραστηριότητες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με προσκόπους από άλλα συστήματα, να μοιραστούν μαζί τις εμπειρίες τους.

Η αναχώρηση το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 θα γίνει από τον χώρο στάθμευσης του ταχυδρομείου στην οδό Προδρόμου στον Στρόβολο, δίπλα από τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού με στολή εργασίας (κλειστά παπούτσια, προσκοπική φανέλα και μαντήλι), η ώρα 8:30 και η επιστροφή θα γίνει στον ίδιο χώρο, η ώρα 15:00 της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα €17, και περιλαμβάνει τα έξοδα διαμονής, διατροφής, το εκπαιδευτικό υλικό, τα μεταφορικά και το αναμνηστικό της δράσης.

 

Δήλωση Συμμετοχής

Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών 2015 (553 downloads)