Θερινή Κατασκήνωση 76ης Αγέλης Λυκοπούλων 2015

Λίγοι μόνο μήνες μας χωρίζουν από την κλιμάκωση της προσκοπικής χρονιάς που είναι η θερινή μας κατασκήνωση. Όπως έχει αποφασιστεί από το επιτελείο της Αγέλης μας , η θερινή μας κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί από την 27 Ιουνίου μέχρι 04 Ιουλίου 2015 στον κατασκηνωτικό χώρο του ΣΠΚ στα Πλατάνια.

Για τον βέλτιστο προγραμματισμό, της κατασκήνωσης τόσο από πλευράς δικής μας όσο και από τη δική σας πλευρά παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη προκαταρκτική δήλωση συμμετοχής για την κατασκήνωση.

Οι συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να μας επιστραφούν τα Σάββατα 21 Μαρτίου και 28 Μαρτίου κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων μας .

Το κόστος της κατασκήνωσης μας θα ανέρθει στα 90 ευρώ ανά άτομο. Για την δική σας διευκόλυνση το κόστος συμμετοχής δύναται να μας δοθεί σε 2 δόσεις,  40 ευρώ ως πρώτη δόση μαζί με την επισυναπτόμενη προκαταρτική δήλωση συμμετοχής στις πιο πάνω ημερομηνίες. Η δεύτερη δόση (50 ευρώ) θα γίνει με την αναλυτική δήλωση συμμετοχής που θα σας δοθεί σύντομα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας

 

Αγέλη - Προκαταρκτική δήλωση κατασκήνωσης (797 downloads) Αγέλη - Δήλωση συμμετοχής με ιατρικά στοιχεία (915 downloads) Πτυχία Κατασκήνωσης (560 downloads)