Πρώτο Διήμερο Αγέλης – Όμοδος

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Πρώτη Διήμερη Δράση της Αγέλης μας θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Όμοδος το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2013.

Σε τέτοιες δράσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με πράγματα που δεν έχουμε το χρόνο να υλοποιήσουμε κατά τις συγκεντρώσεις μας κάθε Σάββατο. Παράλληλα, στα παιδιά δίνεται η ευκαιρία, ή αν θέλετε η πρόκληση, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους μακριά από το σπίτι, πάντοτε με την επίβλεψη των Βαθμοφόρων και φυσικά να προετοιμαστούν για τη δράση που κάθε Πρόσκοπος περιμένει με ανυπομονησία, την καλοκαιρινή Κατασκήνωση!

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στην Αγέλη μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι το  Σάββατο 23 Νοεμβρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Για σκοπούς διευκόλυνσης σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί το κάθε Λυκόπουλο κατά τη διήμερη δράση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, όπως τακτοποιήσετε την εγγραφή του παιδιού σας γιατί βάσει των Κανονισμών που διέπουν το Σώμα Προσκόπων Κύπρου τα ανώτερα κλιμάκια δε θα του επιτρέψουν τη συμμετοχή στη διήμερη δράση.

 

1ο Διήμερο Αγέλης (2383 downloads)