Πρώτο Διήμερο Αγέλης και Κινηματογραφική παράσταση

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Πρώτη Διήμερη Δράση της Αγέλης μας θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Λυθροδόντας το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Νοεμβρίου 2014.

 

Σε τέτοιες δράσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με απαιτήσεις για τα οποία δεν έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε κατά τις συγκεντρώσεις μας κάθε Σάββατο. Παράλληλα, στα παιδιά δίνεται η ευκαιρία, ή αν θέλετε η πρόκληση, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους μακριά από το σπίτι, πάντοτε με την επίβλεψη των Βαθμοφόρων και φυσικά να προετοιμαστούν για τη δράση που κάθε Πρόσκοπος περιμένει με ανυπομονησία, την καλοκαιρινή Κατασκήνωση!

 

Το τίμημα συμμετοχής της δράσης έχει οριστεί στα€15 και περιλαμβάνει €8 μεταφορικά από και προς το χωριό , €5 διατροφή και €2 υλικά προγράμματος.

 

Τα λυκόπουλα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου το αργότερο μέχρι τις 08:00. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 13:30 με την επιστροφή μας από το χωριό, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

 

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στην Αγέλη μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι το  Σάββατο 22 Νοεμβρίου, η οποία για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

 

Για σκοπούς διευκόλυνσης σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί το κάθε Λυκόπουλο κατά τη διήμερη δράση.

 

Επιπρόσθετα, στις 6 Δεκεμβρίου 2014, ο Κλάδος Λυκόπουλων της Επαρχιακής Εφορείας Λευκωσίας διοργανώνει κινηματογραφική παράσταση για όλα τα Λυκόπουλα της Λευκωσίας. Η κινηματογραφική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Κ-Cineplex στη Μακεδονίτισσα και θα προβληθεί η ταινία “ BOXTROLLS ”.

 

Το τίμημα συμμετοχής στην παράσταση έχει οριστεί στα €6.00 ανά άτομο και περιλαμβάνει το δικαίωμα εισόδου, popcorn και νερό ή χυμό. Το  κόστος μεταφοράς προς και από το χώρο του κινηματογράφου θα επιχορηγηθεί από το Ταμείο του Συστήματος μας.

 

Για την ομαλή διεξαγωγή της δράσης, τα Λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα μας το αργότερο μέχρι τις  08:30 π.μ. ενώ αναμένεται να επιστρέψουμε πίσω στο Σύστημα στις 12:20 μ.μ. από όπου και θα μπορείτε να τα παραλάβετε.

 

Επίσης η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στην Αγέλη μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής μέχρι το  Σάββατο 23 Νοεμβρίου, η οποία για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής.

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι την εν λόγω μέρα η συγκέντρωση μας θα πραγματοποιηθεί το πρωί με τη συμμετοχή μας στην πιο πάνω δράση και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί επιπρόσθετη συγκέντρωση στις 15:00 μέχρι τις 17:00.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, όπως τακτοποιήσετε την εγγραφή του παιδιού σας γιατί βάσει των Κανονισμών που διέπουν το Σώμα Προσκόπων Κύπρου, τα ανώτερα κλιμάκια δε θα του επιτρέψουν τη συμμετοχή στην οποιαδήποτε δράση μας.

 

Το επιτελείο της Αγέλης  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχόν χρειαστείτε.

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    Αργυρώ Καφετζιή Αρχηγός Αγέλης 99 378 325
  Μαργαρίτα Ανδρέου Κιτρινωποί 99 321 632
  Μαρίνα Ηλία Κοκκινωποί 99 995 295
  Αντώνης Παναγίδης Γκριζωποί 99 662 564
  Μαρία Ιωάννου Πρασινωποί 99 968 338
  Μαρία Στ. Θεοδώρου Πορτοκαλωποί 99 579 567
  Γιάγκος Γιαγκόπουλος Γαλαζιωποί 99 212 388

 

Δήλωση συμμετοχής για διήμερο Αγέλης και Κινηματογραφική παράσταση (520 downloads)