Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων Φεβρουαρίου 2019

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα συγκεντρώσεων του Συστήματος μας για τον μήνα Φεβρουάριο.

Το Σαββατοκύριακο 09 – 10 Φεβρουαρίου η Επαρχεία Λευκωσίας διοργανώνει ψυχαγωγικό διήμερο Βαθμοφόρων όπου το επιτελείο του Συστήματος μας θα παρευρεθεί. Στις 16 – 17 Φεβρουαρίου το Σύστημα μας διοργανώνει διήμερο παλαιών προσκόπων στα πλαίσια των εορτασμών των 60χρόνων μας.

Ως επακόλουθο, τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές τα Σάββατα 09 και 16 Φεβρουαρίου 2019 θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με τις θεματικές ενότητες του κάθε τμήματος σε πρωινές συγκεντρώσεις.

Οι ώρες των συγκεντρώσεων θα διαφοροποιηθούν ΜΟΝΟ για τα συγκεκριμένα Σάββατα και ως εκ τούτου τα μέλη της Αγέλης, της Ομάδας και της Κοινότητας παρακαλούμε όπως προσέρχονται στο χώρο του Συστήματος η ώρα 10:00 πμ. Οι συγκεντρώσεις θα τελειώνουν στις 12:00 το μεσημέρι.

Παρακαλώ σημειώστε ότι το Σύστημα θα παραμείνει κλειστό τα δύο προαναφερόμενα Σάββατα κατά τις 15:00 – 17:00.

Ο μήνας Φεβρουάριος για εμάς τους προσκόπους είναι μήνας αφιερωμένος στον ιδρυτή του Προσκοπισμού μιας και η γενέθλιος του ημέρα ήταν στις 22 Φεβρουαρίου. Για τους εορτασμούς που θα υλοποιηθούν στις 23 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με λεπτομέρειες εντός του μήνα.

2019025 Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων 2019