Πανελλήνιο Τζάμπορι 2020 (Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκης : 22 – 30 Αυγούστου 2020)

 

Είναι με μεγάλη χαρά που επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το Πανελλήνιο Προσκοπικό Τζάμπορι που διοργανώνετε με την ευκαιρία συμπλήρωσης 110 ετών Ελληνικού Προσκοπισμού. Η κατασκήνωση θα διεξαχθεί μεταξύ των 22 – 30 Αυγούστου 2020 στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης και το Σώμα Προσκόπων Κύπρου προτίθεται να συμμετέχει με οργανωμένη αποστολή.

Το εθνικό Τζάμπορι θα διεξαχθεί στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, ανατολικά της Χαλκιδικής προς την Αμφίπολη και σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν Πρόσκοποι ηλικίας 11 – 15 ετών. Οι διοργανωτές επιθυμούν να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή σε αυτό ‘‘φυσικών ενωμοτιών’’ που προέρχονται από την ίδια Ομάδα Προσκόπων.

Οι εμπειρίες και τα βιώματα που ζει κάποιος με τη συμμετοχή του σε ένα Εθνικό Τζάμπορι είναι μοναδικές και αναμφίβολα αποτελεί ξεχωριστή και ανεπανάληπτη εμπειρία. Για τον κάθε πρόσκοπο είναι ένας ιδιαίτερος σταθμός στην προσκοπική του ζωή.

Το δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει καθοριστεί ακόμα επακριβώς, αλλά δεν θα υπερβαίνει τα € 175. Το οποιοδήποτε ποσό όμως θα πρέπει να αποπληρωθεί σε τρείς δόσεις.

Για το κόστος το Σώμα Προσκόπων Κύπρου έχει καθορίσει συγκεκριμένες περιόδους αποπληρωμής ως έξης:

  1. Προκαταβολή από € 75
Μέχρι τις 09 Μαρτίου, το αργότερο μαζί με την αίτηση
  1. Δεύτερη Δόση από € 60
Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020
  1. Τρίτη Δόση – Υπόλοιπο (Περίπου € 50)
Μέχρι τις 30 Απριλίου 2020

 

Το υπόλοιπο ποσό, το οποίο περιλαμβάνει το κόστος για το αεροπορικό εισιτήριο θα καθοριστεί αργότερα και θα καταβληθεί σε δόσεις μετά την ημερομηνία αποπληρωμής του δικαιώματος συμμετοχής. Ενδέχεται επίσης να υπάρξει ένα επιπρόσθετο κόστος σε περίπτωση που η αποστολή αποφασίσει να παρατείνει την παραμονή της στην Ελλάδα για περιήγηση.

Τονίζετε ότι, οι πρόσκοποι που προτίθενται να συμμετέχουν στην πανελλήνια κατασκήνωση θα αντιπροσωπεύουν το 76ο Σύστημα Προσκόπων Στροβόλου και κατ’ επέκταση το Σώμα Προσκόπων Κύπρου και γι’ αυτό το λόγω έχει αποφασισθεί όπως όλοι οι πρόσκοποι συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον της απαιτήσεις του Χάλκινου Τρίφυλλου. Νοείτε δε ότι πρέπει να είναι ακέραιου χαρακτήρα και ήθους και να έχουν συνεχείς παρουσίες σε όλες τις συγκεντρώσεις και δράσεις των τμημάτων τους.

Πιστεύουμε ότι, το κόστος συμμετοχής δεν είναι ψηλό, έτσι δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα, παρ’ όλα’ υτα κατανέμετε σε μικρότερες δόσεις για ευκολότερη αποπληρωμή. Επιπρόσθετα, ως μέλη του 76ου Συστήματος που θα συμμετέχουν στην αποστολή θα διεξάγουμε διάφορες εκδηλώσεις για την συλλογή χρημάτων τόσο για την αγορά του εξοπλισμού που απαιτείτε όσο για μείωση του κόστους συμμετοχής.

Επισυνάπτουμε την αίτηση συμμετοχής που πρέπει να συμπληρωθεί και να επιστραφεί κοντά μας το αργότερο μέχρι τις 09 Μαρτίου 2020 συνοδευόμενη από την πρώτη δόση των  € 75.

Για διευκόλυνση σας παραθέτουμε τον αριθμό λογαριασμού του Σώματος Προσκόπων Κύπρου για την απευθείας κατάθεση των δόσεων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Τζάμπορι :

Τράπεζα Κύπρου :

Αρ. Λογαριασμού : 0136-01-006825

IBAN no.: CY61 0020 0136 0000 0001 0068 2500

SWIFT ( BIC ) BCYPCY2N

Μαζί με την κατάθεση θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του Συμμετέχοντα, η σχετική δόση και το «Πανελλήνιο Τζάμπορι 2020», για παράδειγμα « Αργυρώ Καφετζιή 1η Δόση Πανελλήνιο Τζάμπορι 2020».

Για περισσότερες διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

2019202026β Αίτηση Συμμετοχής σε Δράση Εξωτερικού

2019202026 Πανελλήνιο Τζάμπορι 2020