Ομάδα – Τελική Δήλωση Κατασκήνωσης 2015

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, η φετινή Κατασκήνωση της Ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί στον κατασκηνωτικό χώρο, Λούματα των Αετών στο Τρόοδος, την περίοδο 27 Ιουνίου με 4 Ιουλίου. Η κατασκήνωση θα είναι κοινή μαζί με προσκόπους από την 250η Ομάδα Προσκόπων Γερολάκκου, 275η Ομάδα Αεροπροσκόπων Λακατάμιας και την 282η Ομάδα Προσκόπων Ταμασού.

Δυστυχώς, αρκετοί πρόσκοποι δεν έχουν δηλώσει ακόμη την πρόθεση τους για συμμετοχή στην κατασκήνωση μας (Προκαταρκτική Δήλωση, ημερομηνίας 4 Απριλίου 2015), γεγονός που δυσχαιρένει την προετοιμασία της κατασκήνωσης. Όσοι πρόσκοποι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κατασκήνωση μας θα πρέπει να επιστρέψουν την προκαταρκτική Δήλωση μέχρι το Σάββατο 9 Μαίου, μετά την ημερομηνία αυτή ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επιστρέψετε τη δήλωση μπορείτε να ενημερώσετε τον Αρχηγό με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο του.

Το ακριβές κόστος της κατασκήνωσης έχει καθοριστεί στα 100€. Σε περίπτωση που πρόκειται για αδέλφια, θα πληρωθεί το ποσό των €100 για το πρώτο παιδί και για κάθε επιπλέον παιδί θα υπάρχει έκπτωση €20.

Επισυνάπτεται επίσης η τελική δήλωση συμμετοχής για την Κατασκήνωση μαζί με επιπλέον έντυπο για Δήλωσης Προσκοπικών Πτυχίων. Τις συμπληρωμένες δηλώσεις (Κατασκήνωσης και Προσκοπικών Πτυχίων) μπορείτε να μας τις επιστρέψετε το Σάββατο 9 Μάιου ή και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 όπου θα πραγματοποιηθεί η Τελική μας Εκδήλωση μαζί με το υπόλοιπο ποσό.

ΟΜΑΔΑ - Τελική Δήλωση Κατασκήνωσης (622 downloads)