Ομάδα Προσκόπων – Μαγειρικό Διήμερο στον Κόρνο

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Πρώτο Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 03-04 Δεκεμβρίου 2022 στο χωριό Κόρνος.

O σκοπός του διημέρου είναι εκπαιδευτικός και θα δώσει την ευκαιρία στους προσκόπους να νιώσουν την εμπειρία του καταμερισμού εργασιών κατά την υλοποίηση των μαγειρικών διαγωνισμών που θα έχουν να φέρουν εις πέρας. Επίσης είναι η ευκαιρία για πρακτική εφαρμογή των όσων έμαθαν στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων Σαββάτων.

Το διήμερο μας θα έχει 3 διαγωνισμούς μαγειρέματος. Ένα σε ενωμοτιακό μαγειρείο, ένα στα κάρβουνα και ένα…. BRUNCH! Για το Brunch θα δοθούν τα εξής υλικά: Ψωμί, Βούτυρο, Μαρμελάδα, αυγά και μπέικον. Ο κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να φέρει μαζί του επιπρόσθετα ένα (-1-) υλικό για να χρησιμοποιηθεί στο brunch από την ενωμοτία του.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 20 και περιλαμβάνει €6 μεταφορικά από και προς το χωριό , €10 διατροφή και €4 υλικά προγράμματος. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μέχρι το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου το το αργότερο μέχρι τις 07:30 πρωινή φορώντας την πλήρη προσκοπική τους στολή. Η δράση θα λήξει την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στις 13:00 με την επιστροφή μας από το χωριό, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το Σύστημα.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

Θα βρείτε αυτούσια την δηλώση συμμετοχής στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023019 ΟΠ Διήμερο Ομάδας Προσκόπων