Ομάδα Προσκόπων – Διήμερο

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Διήμερο της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μαΐου 2022 στο χώρο του Συστήματος μας.

Στην εν λόγω δράση, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας διήμερης δράσης εντός του χώρου του συστήματος όπου μαζί με τους υπόλοιπους προσκόπους θα μπορέσουν να ζήσουν μοναδικές προσκοπικές στιγμές. Το πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει προσκοπικές κατασκευές και προσκοπική διασκέδαση.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει οριστεί στα € 15 και περιλαμβάνει τη διατροφή και τα υλικά προγράμματος. Παρακαλούμε όπως η δήλωση συμμετοχής  να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στο επιτελείο της Ομάδας μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου 2022.

Οι πρόσκοποι πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 21 Μαΐου το αργότερο μέχρι τις 08:30 π.μ.

Σχετικά με την λήξη της δράσης, παρακαλούμε όπως οι Γονείς προσέλθουν στον χώρο του Συστήματος μας την Κυριακή η ώρα 10:00, για αξιολόγηση των κατασκευών και προσκοπική ψυχαγωγία. Η τελική λήξη και αναχώρηση αναμένεται η ώρα 12:00.

Υπενθυμίζουμε ότι, για είσοδο σε οποιαδήποτε προσκοπική δραστηριότητα απαιτείται από τους συμμετέχοντες προσκόμιση Safe Pass σύμφωνα με τους εν ισχύ κανόνες που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας, δηλαδή ένα από τα ακόλουθα (ανάλογα με την περίπτωση) :

Α. για άτομα χωρίς εν ισχύι πιστοποιητικό ανάρρωσης από COVID-19 ή εν ισχύι πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού για COVDI-19, προσκόμιση αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης PCR ή Rapid test ισχύος ως ορίζει το εκάστοτε εν ισχύι περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα. ( https://tinyurl.com/5xj7285s )

Β. για άτομα που έχουν νοσήσει, το εν ισχύι πιστοποιητικό ανάρρωσης από COVID-19 (ισχύος 90 ημερών).

Γ. Εν ισχύι πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού από COVID-19.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε :

Α.Ο.Π. : Γιάννης Χαλκιάς – 96 354 183

20212022035 ΟΠ Διήμερο Ομάδας Προσκόπων ΝΕΟ