Ομάδα Προσκόπων – Διήμερο Στελεχών 76ης Ομάδας

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για το Εκπαιδευτικό Διήμερο Στελεχών της 76ης Ομάδας Προσκόπων Στροβόλου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 09-10 Νοεμβρίου 2019 στο χώρου του Συστήματος μας, μετά το πέρας της συγκέντρωσης μας.

Η δράση απευθύνεται στους Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες της Ομάδας μας. Τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από το επιτελείο μας σε θέματα όπως ο ρόλος και οι ευθύνες του ενωμοτάρχη, η δημιουργία σχέσεων μεταξύ των προσκόπων κάθε ενωμοτίας, οργάνωση ενωμοτίας, κατ΄ενωμοτία σύστημα, πρότυπος ενωμοτία, Συμβούλιο Τιμής Ομάδας και πολλά άλλα χρήσιμα και σημαντικά για την σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία των ενωμοτιών.

Ώρα έναρξης της δράσης έχει καθοριστεί για τις 18:00 του Σαββάτου 09 Νοεμβρίου 2019 και  η ολοκλήρωσή της, στις 12:00 το μεσημέρι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον χώρο του Συστήματος μας.

Το τίμημα συμμετοχής έχει οριστεί στα € 10 και περιλαμβάνει τη διατροφή, το αναμνηστικό και τα υλικά προγράμματος.

Παρακαλούμε όπως μας επιστρέψετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής με το κόστος συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Παρακαλούμε όπως όλοι οι συμμετέχοντες όπως έχουν μαζί τους γραφική ύλη, στολή εργασίας και είδη φαγητού ( μαχαιροπίρουνο και καραβάνα ).

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε στο 96 35 41 83 – Γιάννης Χαλκιάς (Α.Ο.Π.)

2019202012 ΟΠ – Διήμερο Στελεχών 76ου Σ.Π.Στροβόλου.docx