Νέα Χρονιά 2019 και Σήμα 60χρόνων

Με την έναρξη των συγκεντρώσεων για το 2019, σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι για εσάς και τους γύρω σας γεμάτο υγεία, δημιουργικότητα και προσκοπικό πνεύμα.

Αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Συστήματος μας, θα βρείτε το αρχείο με τους αριθμούς των λαχνών που κληρώθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη μας Εκδήλωση. Μπορείτε από το Σάββατο 12/01/2019, να προσέρχεστε στο Αρχηγείο του Συστήματος μας για να παραλάβετε τα δώρα σας.

Το 2019 για το Σύστημα μας, δεν είναι μόνο μια χρονιά που θέλουμε να κάνουμε αυτό τον κόσμο λίγο καλύτερο, από ’τι τον αφήσαμε το 2018. Είναι ένας σταθμός στην Ιστορία του Συστήματος, γιατί 60 χρόνια ζωής, θα γιορτάζουμε μέχρι και την τελευταία μέρα αυτού του χρόνου.

Το Σύστημα μας μετά από τον Διαγωνισμό που ανακήρυξε πέρσι και με μοναδική πηγή λήψης της απόφασης του, αυτά που ψηφίσαμε όλοι, κατά την διάρκεια την θερινών μας κατασκηνώσεων, έφτασε σήμερα με περηφάνια να αναδείξει ότι ακόμα και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας του, έχουν την πώρωση και το όραμα για ένα 76 πιο περήφανο από ποτέ.

Το σήμα των 60χρόνων μας θα πωλείτε στην τιμή των 2 ευρώ, από το Αρχηγείο του Συστήματος μας και θα το φέρουμε με περηφάνια στην στολή μας για όλη την χρονιά. Το σήμα πρέπει να τοποθετηθεί πάνω από την αριστερή τσέπη του πουκαμίσου ( πάνω από το σήμα Υπόσχεσης – το μπλε ).

Χρόνια μας Πολλά αδέλφια και είθε το Σύστημα μας, να ζήσει άλλα τόσα και να έχει την τιμή να περιβάλλεται από την αγάπη που μας δίνετε εσείς σήμερα !!!

2019022 Νέα Χρονιά και Σήμα 60χρόνων