Μεγάλο Παιχνίδι Ημέρας JOTA – JOTI 2022

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί μεγάλο παιχνίδι στον χώρο του Συστήματος μας, στα πλαίσια του J.O.T.A. – J.O.T.I., το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και φέτος θα είναι στις 15 – 16 Οκτωβρίου 2022.

Τι είναι το J.O.T.A. και J.O.T.I.:

Το J.O.T.A. (Τζάμπορι των Αιθέρων – Jamboree On The Air) – J.O.T.I. (Τζάμπορι στο Διαδίκτυο – Jamboree On The Internet) είναι μια ετήσια δράση στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί από κάθε γωνιά του πλανήτη μας και επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ραδιοερασιτεχνικούς σταθμούς (ασύρματοι) και μέσω εφαρμογών Διαδικτύου (Internet).

Τα Λυκόπουλα οι Πρόσκοποι και Ανιχνευτές θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν με θέμα το JOTA – JOTI και κυρίως να συνομιλήσουν με άλλα Λυκόπουλα, Προσκόπους και Ανιχνευτές αντιστοίχως σε ολόκληρη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό μέσω των Αιθέρων (με Ασύρματους) και του Διαδικτύου.

Ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού που διοργανώνεται, οι ώρες της συγκέντρωσης για το συγκεκριμένο Σάββατο θα αλλάξουν. Παρακαλούνται όπως όλα τα μέλη της Αγέλης και της Ομάδας προσέλθουν στο χώρο του Συστήματος η ώρα 14:30.  H λήξη της συγκέντρωσης θα είναι στις 17:30. Για τους Ανιχνευτές όμως οι ώρες διαφοροποιούνται και η δράση θα ξεκινήσει την Παρασκευή όπου θα βρείτε σχετικές λεπτομέρειες σε ξεχωριστή μας ανακοίνωση.

20222023007 Μεγάλο Παιχνίδι Ημέρας JOTA – JOTI 2022