Λεπτομέρειες Θερινών Κατασκηνώσεων 2024

Αρχικά, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι φέτος υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη μας για το επιστέγασμα της προσκοπική μας χρονιάς, τις κατασκηνώσεις μας και αυτό οφείλετε στην απόλυτη στήριξη σας για το προσκοπικό μας έργο.

Στην συνέχεια, έτσι όπως σας είχαμε υποσχεθεί, με τον ακούραστο προγραμματισμό εκδηλώσεων από τους Βαθμοφόρους μας, τον Σύνδεσμο Γονέων και την δική σας συμμετοχή θα μπορέσουμε φέτος να επιχορηγήσουμε από το Ταμείο του Συστήματος μας οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην κατασκήνωση. Για το δεύτερο και τα επόμενα παιδιά η οικογένεια θα επωφελείται με έκπτωση 20 ευρώ ανά επιπρόσθετο συμμετέχοντα.

Δράττοντας την ευκαιρία, σας υπενθυμίζουμε ότι οι δόσεις για το κόστος των κατασκηνώσεων μας θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τις 08 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθεί η τελική μας εκδήλωση.

Το ολικό ποσό των κατασκηνώσεων μας αναγράφεται πιο κάτω :

Αγέλη Λυκοπούλων: 145 ευρώ

Ομάδα Προσκόπων: 150 ευρώ

Κοινότητα Ανιχνευτών: 100 ευρώ

Επιπρόσθετα, ένεκα της μεγάλης ζήτησης στην αγορά για κρεβατάκια εκστρατείας (campbed) κατά τις καλοκαιρινές περιόδους σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε έγκαιρα καταστήματα και να τα προμηθευτείτε. Όλα τα μέλη μας εξαιρουμένων των Ανιχνευτών θα χρειαστεί να έχουν κρεβατάκι εκστρατείας για τον βραδινό ύπνο στην θερινή μας κατασκήνωση. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το προσκοπικό κατάστημα ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα που διαθέτει ήδη κάμπινγκ.

Σε καμία περίπτωση η έλλειψη οποιουδήποτε από τα εφόδια δεν πρέπει να αποτελέσει λόγω για τη μη συμμετοχή του παιδιού σας στην θερινή μας κατασκήνωση. Σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη κάποιου είδους παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το Επιτελείο έγκαιρα ούτως ώστε να καλύψει το κενό.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε.

Βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο αυτούσια την επιστολή μας :

20232024044 Λεπτομέρειες Θερινών Κατασκηνώσεων 2024