ΚΑ – Διήμερο Ψυχαγωγίας Ανιχνευτών E.E. στο Παλαιχώρι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Ανιχνευτών της Επαρχίας μας, το διήμερο Ψυχαγωγίας θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 3 – 4 Νοεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιχωρίου.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το χώρο στάθμευσης του Ταχυδρομείου της Προδρόμου, στις 13:00 του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου 2018. Η επιστροφή θα γίνει στον ίδιο χώρο, στις 12:00 την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αναχώρησης με μαντήλι αλλά χωρίς στολή, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τον καθορισμένο χρόνο αναχώρησης, δηλαδή στις 12:30 και με τα κατάλληλα εφόδια για μια διήμερη δράση. Καλό θα ήταν λόγω περιοχής, όπως οι Ανιχνευτές έχουν μαζί τους και αδιάβροχα.

Το τίμημα συμμετοχής στη δράση έχει καθοριστεί στα €20.00 και περιλαμβάνει έξοδα διαμονής, έξοδα διατροφής τα μεταφορικά, αναμνηστικό, υλικά προγράμματος (διαγωνισμός μαγειρικής) και ροφήματα της δράσης.

Η επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθεί στο επιτελείο της Κοινότητας μας μαζί με το τίμημα συμμετοχής στο χώρο του Συστήματος μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, όπου για σκοπούς προγραμματισμού έχει οριστεί και ως η τελευταία ημέρα παραλαβής δηλώσεων συμμετοχής. 

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Ανιχνευτής κατά τη διήμερη δράση.

2018013 ΚΑ – Δήλωση Συμμετοχής Διήμερο Ψυχαγωγίας ΕΕ