Ευχές για το Νέο Έτος και Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχνού

Με την έναρξη των συγκεντρώσεων για το 2024, σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι για εσάς και τους γύρω σας γεμάτο υγεία, δημιουργικότητα και προσκοπικό πνεύμα.

Αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Συστήματος μας, θα βρείτε το αρχείο με τους αριθμούς των λαχνών που κληρώθηκαν κατά την πρώτη μας συγκέντρωση για το έτος 2024. Μπορείτε από το Σάββατο 20/01/2024, να προσέρχεστε στο Αρχηγείο του Συστήματος μας για να παραλάβετε τα δώρα σας.

Τόσο οι Βαθμοφόροι όσο και η Επιτροπή Γονέων του Συστήματος, θα χαρούμε να είμαστε παρέα και αυτή την χρονιά για να δώσουμε συνέχεια στις μέχρι τώρα επιτυχίες μας και να οδηγήσουμε το Σύστημα μας σε ψηλότερα προσκοπικά ανεβάσματα έτσι όπως μόνο οι Πρόσκοποι του Στροβόλου ξέρουν.

Ένα πολύ σημαντικό μέρος του Συστήματος μας είναι η Επιτροπή Γονέων, η οποία αποτελείται από γονείς και φίλους του Συστήματος και έχει ως σκοπό την συνεργασία με το Επιτελείο του Συστήματος υποστηρίζοντας το έργο των βαθμοφόρων. Πολύ σύντομα θα ειδοποιηθείτε για τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Επιτροπής Γονέων. Αν και ο φόρτος εργασίας της επιτροπής δεν είναι μεγάλος, η συμβολή της είναι εξέχουσας σημασίας. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συνδράμετε με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια αυτή, θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας.

Για ότι άλλο χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ !!!

20232024023 Νέα Χρονιά και Κλήρωση Δώρων