Εορταστική Συγκέντρωση Ημέρας Σκέψης 2024

Ο μήνας Φεβρουάριος για εμάς τους προσκόπους είναι μήνας αφιερωμένος στον ιδρυτή του Προσκοπισμού μιάς και η γενέθλιος του ημέρα ήταν στις 22 Φεβρουαρίου. Στα πλαίσια των εορτασμών για την Ημέρα Σκέψης, το Σύστημα μας το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2024 διοργανώνει μεγάλο παιχνίδι-περιπέτειας στον πυρήνα του Στροβόλου.

Με τη συμμετοχή τους στη δράση τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές μας θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα διαφορετικό και περιπετειώδες παιχνίδι και παράλληλα να εξερευνήσουν και να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Για την δράση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κόστος συμμετοχής.

Όλα τα μέλη μας θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρου του Συστήματος στις 14:00 με πλήρη προσκοπική στολή. Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 18:00, ώρα κατά την οποία θα μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας από τον ίδιο χώρο.

 Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για την μεταφορά του παγουριού, της γραφικής ύλης και του αδιάβροχου τους.

Για την καλύτερη μας οργάνωση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο αναγράφοντας το όνομα του παιδιού σας, το αργότερο μέχρι τις 18/02/2024:

https://forms.gle/F6fQrfMbi5pSkuUM6

Για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

20232024028 Εορταστική συγκέντρωση Ημέρας Σκέψης 2024