Εορταστική Συγκέντρωση : Ημέρα Σκέψης 2020

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια των εορτασμών για την Ημέρα Σκέψης, το Σύστημα μας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 διοργανώνει μεγάλο παιχνίδι-περιπέτειας στον χώρο του Πάρκου Αθαλάσσας.

Με τη συμμετοχή τους στη δράση τα λυκόπουλα, οι πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές μας θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα διαφορετικό και περιπετειώδες παιχνίδι και παράλληλα να εξερευνήσουν και να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Για την δράση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κόστος συμμετοχής.

Οι πρόσκοποι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρου του Πάρκου Αθαλάσσας (είσοδος: Άγιος Γεώργιος – Γενικό Νοσοκομείο ) η ώρα 12:00 με πλήρη προσκοπική στολή. Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 17:00, ώρα κατά την οποία θα μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας από τον ίδιο χώρο.

ΒΛΕΠΕ ΧΑΡΤΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα για την μεταφορά του παγουριού, της γραφικής ύλης και του αδιάβροχου τους.

Για την καλύτερη μας οργάνωση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο αναγράφοντας το όνομα του παιδιού σας (π.χ. Στέλλα Κ. Θεοδώρου), το αργότερο μέχρι τις 15/02/2020:

https://forms.gle/X6ivApqRgicfWg9k6

Για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

201920202024 Εορταστική Συγκέντρωση Ημέρας Σκέψης 2020