Ενημέρωση για Τριήμερη Δράση στον Ακάμα

Σε δυο βδομάδες από σήμερα θα είναι το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Θεσμός στο Σύστημα μας είναι η τριήμερη δράση για τους Ανιχνευτές, τα Στελέχη της Ομάδας Προσκόπων και τους Βαθμοφόρους η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλη πορεία.

Βάση του υφιστάμενου πρωτόκολλου απαγορεύονται οι διανυκτερεύσεις και ως επακόλουθο και η υλοποίηση της προαναφερόμενης δράσης. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής στο πρωτόκολλο λειτουργίας μας εντός των επόμενων ημερών θα σας ενημερώσουμε.

Ως αποτέλεσμα της απαγόρευσης των δράσεων, τις τελευταίες μέρες έγινα δέκτης μεγάλων αριθμόν τηλεφωνημάτων με την παράκληση υλοποίησης της συγκεκριμένης δράσης. Με γνώμονα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για να ζήσουμε πολλές αξέχαστες δράσης μαζί με τα μέλη μας, σας ζητούμε ξανά να μας πιστώσετε ακόμα λίγο χρόνο για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών και των Βαθμοφόρων μας.

Μάθαμε να είμαστε πάντα ειλικρινείς, να μην κρύβουμε ποτέ τα γεγονότα και γι’ αυτό πάντα σας έχουμε δίπλα μας να μας στηρίζετε και σας ευχαριστούμε.

Παραμένω στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχόν χρειαστείτε.

20212022021 Ενημέρωση για Τριήμερο Ακάμα