Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση και Εκδηλώσεις Διακοπών Χριστουγέννων 2022

Σε συνέχεια της προηγούμενης μας επιστολής θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη μας εκδήλωση θα γίνει το επόμενο Σάββατο δηλαδή στις 17 Δεκεμβρίου, 2022 και ώρα 14:00, στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης μας, μεταξύ άλλων, θα τιμήσουμε το Λυκόπουλο, τον Πρόσκοπο και τον Ανιχνευτή με τις περισσότερες παρουσίες και ήθος (προσκοπικό πνεύμα) δηλαδή το καλύτερο λυκόπουλο, ο καλύτερος πρόσκοπος και ο καλύτερος Ανιχνευτής.

Παράλληλα, όλοι μαζί, με ιδιαίτερη χαρά θα παραδώσουμε στον Δήμαρχο Στροβόλου παιχνίδια που μαζέψαμε για τους συνδημότες μας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας αυτή που μοναδικό σκοπό έχει τη μεταξύ μας καλύτερη γνωριμία και να απολαύσετε τα παιδιά σας σε ένα πολύ σύντομο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Τόσο οι Βαθμοφόροι, όσο και η Επιτροπή Γονέων του Συστήματος θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας για να φωνάξουμε όλοι μαζί, δυνατά το ΤΣΙΚΑΛΑΚΑ, ΠΙΚΑΛΑΚΑ ΤΟΙΣ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ !!!

Παρακαλούμε όπως η προσέλευση των Λυκοπούλων, Προσκόπων και Ανιχνευτών γίνει με πλήρη Προσκοπική Στολή και να έχουν μαζί τους ένα κόκκινο καπέλο του Αγίου Βασίλη.

Επίσης, ανήμερα της εκδήλωσης τα μέλη μας θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου  Στροβόλου για την γενική πρόβα αναλόγως τμήματος όπως υποδεικνύετε πιο κάτω :

  •  Ανιχνευτές : στις 12:00
  • Πρόσκοποι : στις 13:00
  • Λυκόπουλα : στις 13:00

Το Σύστημα μας θα ξεκινήσει και πάλι τις συγκεντρώσεις του κανονικά με το νέο έτος, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, 2023  και ώρα 15:00 – 17:00 με την κλήρωση και του πρωτοχρονιάτικου μας λαχνού.

Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσετε τα παιδιά σας σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα που μόνο οι πρόσκοποι του Στροβόλου ξέρουν να προσφέρουν.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023020 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση