Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια για τους Συνδημότες μας

Το Σύστημά μας σε συνεργασία με το Δήμο Στροβόλου, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία για περισυλλογή δώρων για τα παιδιά του Δήμου μας.

Οι πρόσκοποι μέσα από διάφορες ενέργειες προσπαθούν ανιδιοτελώς να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση έτσι όπως αναφέρει και η υπόσχεση μας.

Όσες οικογένειες από το Σύστημα μας επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν παιχνίδια είτε σε καλή κατάσταση είτε καινούργια, στα παιδιά οικογενειών συνδημοτών μας, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, χαρίζοντάς τους το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Θα μαζεύουμε τα παιχνίδια στο Σύστημα μας μέχρι το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου για να τα παραδώσουμε στον ίδιο τον Δήμαρχο Στροβόλου στην Χριστουγεννιάτικη μας εκδήλωση, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, στις 18 Δεκεμβρίου, 2021.

Αν κάθε παιδί προσφέρει ένα νέο ή μεταχειρισμένο παιχνίδι του σε καλή κατάσταση σε ένα όμορφο περιτύλιγμα τότε χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδιά των συνδημοτών μας, αλλά ταυτόχρονα γεμίζουμε και τις δικές μας καρδιές.

Παρακαλούμε όπως σε κάθε παιχνίδι έξω αναγράφετε το φύλο και η ηλικία του παιδιού στο οποίο μπορεί να παραδοθεί. (βλέπε φωτογραφία πιο πάνω)

*Ηλικιακές ομάδες : (1 έτους και κάτω, 2-4 χρονών, 5-7 χρονών, 8-10 χρονών, 11-12 χρονών)

Με σιγουριά ότι θα αγκαλιάσετε αυτή μας την πρωτοβουλία, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων.

20212022015 Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια