Χριστουγεννιάτικος Λαχνός και Προσφορά Δώρων

Είναι με μεγάλη χαρά που σας ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, το Σύστημα μας οργανώνει την Χριστουγεννιάτικη του εκδήλωση.

Σε κάθε μέλος του Συστήματος έχει δοθεί αριθμός λαχνών, τους οποίους παρακαλούμε όπως ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να πουλήσουν, καλλιεργώντας τους ταυτόχρονα το αίσθημα της προσφοράς προς το Σύστημα. Οι λαχνοί πρέπει να επιστραφούν κοντά μας το αργότερο μέχρι το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018.

Όπως θα γνωρίζετε, ο χριστουγεννιάτικος λαχνός του Συστήματος αποτελεί το μοναδικό έσοδο που έχει το Σύστημα μας και που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να λειτουργούμε και να εφαρμόζουμε απρόσκοπτα το προσκοπικό πρόγραμμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων και παρακαλούμε, όσοι μπορείτε, όπως μας παραχωρήσετε κάποια δώρα για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση μας. Το όνομα της εταιρείας ή του ατόμου που θα προσφέρει θα αναφερθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Με γνώμονα ότι ο σημαντικότερος οικονομικός πόρος του Συστήματος μας είναι η απλόχερη βοήθεια φίλων όπως εσείς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων.