Αγέλη Λυκοπούλων – Διήμερο Πρώτων και Δεύτερων

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 08-09 Οκτωβρίου 2022, μετά το πέρας της συγκέντρωσης μας οι Πρώτοι και οι Δεύτεροι των Εξάδων της Αγέλης μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια δράση  που διοργανώνει η Επαρχιακή Εφορεία Λευκωσίας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του 273ου Συστήματος Α/Π Αγλαντζιάς και η μεταφορά των Λυκοπούλων θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά οχήματα Βαθμοφόρων άνω των 25 ετών. Ως επακόλουθο τα Λυκόπουλα πρέπει να φέρουν τα ατομικά τους εφόδια μαζί τους από την αρχή της συγκέντρωσης στο Σύστημα μας.

Σκοπός του διημέρου είναι η εκπαίδευση και προετοιμασία των Εξαρχών και Υποεξάρχων των Αγελών μας στον ρόλο που έχουν στην Αγέλη, στον τρόπο συμπεριφοράς τους, καθώς και σε άλλα θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντα τους. Παράλληλα, τα παιδιά τα οποία θα ηγηθούν των Εξάδων των Αγελών μας, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να εφαρμόσουν στην πράξη τις απαιτήσεις που καλούνται να αναλάβουν κατά την διάρκεια της χρονιάς, να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν μεταξύ τους και να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και άμιλλας.

Η ώρα έναρξης της δράσης έχει καθοριστεί για τις 18:00 του Σαββάτου 08 Οκτωβρίου 2022 και η ολοκλήρωσή της, στις 12:30 την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον χώρο της δράσης (Το Σύστημα στεγάζετε στο Ε’ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς).

Το τίμημα συμμετοχής έχει οριστεί στα € 18 και περιλαμβάνει τα μεταφορικά, τη διατροφή, το αναμνηστικό και τα υλικά προγράμματος.

Παρακαλούμε όπως μας επιστρέψετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 03/10/2022 από τις 18:00 – 20:00 στον χώρο του Συστήματος. Τονίζουμε ότι τα ανώτερα κλιμάκια δεν θα δεχτούν καμία δήλωση συμμετοχής μετά το πέρας της προθεσμίας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, αν δεν το έχετε ήδη πράξει, όπως τακτοποιήσετε την εγγραφή του παιδιού σας, γιατί βάσει των Κανονισμών που διέπουν το Σώμα Προσκόπων Κύπρου, η συμμετοχή στην πιο πάνω δράση χωρίς τη σχετική εγγραφή, δεν θα εγκριθεί.

Για σκοπούς διευκόλυνσης σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί το κάθε Λυκόπουλο κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Αγέλης μας βρίσκεται στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 96 523 951.

Θα βρείτε αυτούσια την επιστολή στον πιο κάτω σύνδεσμο :

20222023005 ΑΛ Διήμερο Πρώτων και Δεύτερων ΕΕ Λευκωσίας 2022