Αγέλη Λυκοπούλων – Διήμερο Πρώτων και Δεύτερων Ε.Ε. Λευκωσίας

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 05-06 Οκτωβρίου 2019, μετά το πέρας της συγκέντρωσης μας οι Πρώτοι και οι Δεύτεροι των Εξάδων της Αγέλης μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια δράση  που διοργανώνει η Επαρχιακή Εφορεία Λευκωσίας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του 283ου Συστήματος Γερίου και η μεταφορά μας θα γείνει με Ιδιωτικό Λεωφορείο. Ώρα έναρξης της δράσης έχει καθοριστεί για τις 18:00 του Σαββάτου 05 Οκτωβρίου 2019 και  η ολοκλήρωσή της, στις 13:00 την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον χώρο του Συστήματος μας.

Σκοπός του διημέρου είναι η εκπαίδευση και προετοιμασία των Εξάρχων και Υποεξάρχων της Αγέλης μας στον ρόλο που έχουν στο Σύστημα, στον τρόπο συμπεριφοράς τους, καθώς και σε άλλα θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντα τους. Παράλληλα, τα παιδιά τα οποία θα ηγηθούν των Εξάδων της Αγέλης μας, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να εφαρμόσουν στην πράξη τις απαιτήσεις που καλούνται να αναλάβουν κατά την διάρκεια της χρονιάς, να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν μεταξύ τους και να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και άμιλλας.

Το τίμημα συμμετοχής έχει οριστεί στα € 12 και περιλαμβάνει τα μεταφορικά, τη διατροφή, το αναμνηστικό και τα υλικά προγράμματος.

Παρακαλούμε όπως μας επιστρέψετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής με το κόστος συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Για σκοπούς διευκόλυνσης σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί το κάθε Λυκόπουλο κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Αγέλης μας βρίσκεται στη διάθεση σας οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες χρειαστείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 96 523 951.

2019202004 ΑΛ – Διήμερο Πρώτων και Δεύτερων ΕΕ Λευκωσίας.docx