Αγέλη Λυκοπούλων – Διήμερο Ανάβασης Λυκοπούλων

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε για το Διήμερο Ανάβασης που διοργανώνει η Επαρχιακή Εφορία Προσκόπων Λευκωσίας το Σαββατοκύριακο 04 και 05 Μαΐου 2019 στο Κατασκηνωτικό Κέντρο του Σώματος Προσκόπων στα Πλατάνια.

Στο διήμερο αυτό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Λυκόπουλα που φοιτούν στην 5η τάξη Δημοτικού και του χρόνου θα κάνουν ανάβαση στην Ομάδα Προσκόπων.  Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα του διημέρου είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να τους φέρει σε επαφή με την Ομάδα Προσκόπων και να ευκολύνει την προσαρμογή τους από τους μεγάλους της Αγέλης στους μικρούς της Ομάδας.

Το τίμημα συμμετοχής έχει οριστεί στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει τα μεταφορικά, την διατροφή, το αναμνηστικό και τα υλικά προγράμματος. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να φτάσουν κοντά μας την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019. Καμία δήλωση δεν θα γίνετε δεκτή με το πέρας της προθεσμίας

Όλα οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται το Σάββατο 04 Μαΐου στις 08:00 πμ ακριβώς στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου για επιβίβαση στα λεωφορεία. Η επιστροφή μας θα είναι την Κυριακή 05 Μαΐου γύρω στις 13:00, ώρα κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας από τον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου.

Για σκοπούς διευκόλυνσης σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί το κάθε Λυκόπουλο κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Αγέλης  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΔΙΗΜΕΡΟ
Ανθή Σαμαρά Αρχηγός Αγέλης 99 297 121
Κινητό Αγέλης 96 523 951


2019043 ΑΛ – Διήμερο Ανάβασης Λυκοπούλων