Πλάνο Χορηγών 2024-2025 & Στοιχεία Γονέων

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, Παλαιοί και Φίλοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το Πλάνο Χορηγών του 76ου Συστήματος Προσκόπων Στροβόλου για τη χρονιά 2024-2025 και για την κατάσταση με τα στοιχεία γονέων που προσπαθούμε να καταρτίσουμε.

Πλάνο Χορηγών 2024-2025

Το 76ο Σύστημα Προσκόπων Στροβόλου, ως οργανικό κομμάτι του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, αποτελεί μια εθελοντική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που λειτουργεί με μοναδικό σκοπό τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων, τη συνεχή βελτίωση του περιβάλλοντος και την καλλιέργεια δεξιοτήτων ζωής. Στηριζόμαστε αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών μας, σε εισφορές φίλων και σε εκδηλώσεις που διοργανώνουμε για τη συντήρηση και την ανάπτυξη του Συστήματος μας.

Η φετινή προσκοπική χρονιά 2024-2025 αποτελεί για εμάς μία σημαντική ευκαιρία να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικές δραστηριότητες στα 180 και πλέον εγγεγραμμένα ανήλικα μέλη μας, ενισχύοντας παράλληλα τις υποδομές και τον εξοπλισμό μας. Ωστόσο, για να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους και να διατηρήσουμε τη δυναμική μας παρουσία στην κοινότητα, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας.

Ξεκινάμε το Χορηγικό Πλάνο 2024-2025, το οποίο απευθύνεται σε εταιρείες, οργανισμούς και ιδιώτες που επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο μας και να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας. Στον πιο κάτω σύνδεσμο θα βρείτε την παρουσίαση του Πλάνου Χορηγών μας για το 2024-2025. Σας προσκαλούμε να μελετήσετε τις επιλογές χορηγίας που αναφέρονται στο αρχείο και να εξετάσετε τη δυνατότητα στήριξής μας μέσω των προτεινόμενων βαθμίδων (Χάλκινος, Αργυρός και Χρυσός Χορηγός).

ΠΛΑΝΟ ΧΟΡΗΓΩΝ 2024-2025

Κάθε βαθμίδα χορηγίας συνοδεύεται από μια σειρά προνομίων, όπως προβολή του λογοτύπου σας στις εκδηλώσεις μας, παρουσίαση στην ιστοσελίδα του Συστήματος και ειδική αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας.

Εκτός από τις προτεινόμενες βαθμίδες χορηγιών, προσφέρουμε τη δυνατότητα για ειδικές χορηγίες σε υλικά (π.χ., προσφορά εξοπλισμού, κατασκευαστικά υλικά κ.α.) ή υπηρεσίες. Σε αυτή την περίπτωση, η αξία των υλικών ή των υπηρεσιών θα υπολογίζεται σύμφωνα με τις βαθμίδες χορηγιών και θα σας παρέχονται τα ίδια προνόμια.

Παράλληλα, είμαστε στη διάθεσή σας για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου σχεδίου χορηγίας, το οποίο θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες. Μπορούμε να συζητήσουμε άλλες επιλογές χορηγιών που θα ανταμείβουν τη στήριξή σας με ειδικές προβολές και μοναδικά προνόμια.

Εάν επιθυμείτε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο epitropi@76.life ή στο τηλέφωνο 99219997 (Στάθης Παναγίδης, Πρόεδρος Επιτροπής Γονέων) ή με τον Αρχηγό του Συστήματος, για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για την υλοποίηση του οράματος του 76ου Συστήματος Προσκόπων Στροβόλου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και είμαστε σίγουροι ότι με τη βοήθειά σας θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες και θετικά πρότυπα στους νέους μας!

Κατάσταση με τα Στοιχεία Γονέων / Κηδεμόνων

Βάσει των πιο πάνω, όπως σας είχαμε ενημερώσει κατά τις εγγραφές μας, λόγω των περιορισμένων για εμάς πληροφοριών που χρειάζονται για την εγγραφή των παιδιών σας, έχουμε δημιουργήσει μια προαιρετική διαδικτυακή φόρμα για να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες για τους Γονείς των Μελών μας από όσους από εσάς το επιθυμούν.

Οι πληροφορίες αυτές θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ποιοι από εσάς θα μπορούσαν να μας παρέχουν πιθανή βοήθεια ή διευκολύνσεις λόγω της φύσεως της εργασίας ή των επαφών σας και αφορούν υπηρεσίες, υλικά, τεχνογνωσία ή/και διευκολύνσεις.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή πληροφορίες  χρειαστείτε.

Βρείτε αυτούσια την ανακοίνωση εδώ:

2024202509 Πλάνο Χορηγών 24-25 και Στοιχεία Γονέων