Διήμερο Κοινότητας JOTA-JOTI 2024

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Κοινότητα μας θα πραγματοποιήσει δράση στο πλαίσιο του JOTA(Jamboree On The Air) –  JOTI (Jamboree  On The  Internet)  το ερχόμενο Παρασκευοσάββατο 18 – 19 Οκτωβρίου 2024.

 

Κάθε χρόνο το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη πραγματοποιείται αυτή η παγκόσμια δράση η οποία προωθεί τη δικτύωση όλων των Προσκόπων ανά το παγκόσμιο στους Αιθέρες και στο Διαδίκτυο. Σκοπός του διημέρου μας είναι η εκπαίδευση και η δικτύωση των Ανιχνευτών μέσω της χρήσης Ασύρματων αλλά και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Από φέτος, για καλύτερη οργάνωση αλλά και εξοικονόμηση χαρτιού, οι δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις δράσεις μας θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένης και της πληρωμής. Για να ολοκληρωθεί όμως η δήλωση συμμετοχής και να μπορούν τα παιδιά σας να συμμετέχουν στις δράσεις μας θα πρέπει να υπογραφεί το έντυπο-λίστα το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο χώρο του Συστήματός μας. Θα μπορείτε να το υπογράψετε στη συγκέντρωση μας, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα μπορείτε επίσης να υπογράψετε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2024, όταν θα αφήσετε τα παιδιά σας στον χώρο. Τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την βρείτε εδώ:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Υπάρχουν ξεκάθαρες επεξηγήσεις, οδηγίες και πολιτικές εντός της δήλωσης. Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια για τη συμπλήρωση των δηλώσεων ή επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο στοιχείο παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναφορικά με το Διήμερο, παρακαλώ σημειώστε τα πιο κάτω:

  1. Το Διήμερο θα πραγματοποιηθεί στην εστία του 76ου Συστήματος Προσκόπων Στροβόλου.
  2. Η έναρξη θα γίνει στις 18:00  της  Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2024 και η λήξη θα γίνει περίπου στις 19:00 το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024.
  1. Το τίμημα συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 15.00 και περιλαμβάνει τα έξοδα διατροφής, υλικά προγράμματος και το αναμνηστικό της δράσης. Λόγω και των επιπλέων τελών που υπάρχουν για τη διευκόλυνση της διαδικασίας μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών θα κληθείτε να πληρώσετε επιπλέον 1.00 το οποίο αντιστοιχεί στα τέλη επεξεργασίας (σύνολο δηλαδή της πληρωμής €16.00).

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Κοινότητας βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχόν χρειαστείτε :

Α.Κ.Α. : Στυλιανή Γεωργάκη– 99134139.

Θα βρείτε αυτούσια την ανακοίνωση εδώ:

20242025:007 Διήμερο Κοινοτητας JOTA JOTI2024