28 Οκτωβρίου – Εωθινό και Παρέλαση

Οι εθνικές επέτειοι πραγματοποιούνται για να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της Πατρίδας, της Πίστης και της Ελευθερίας. Ως Πρόσκοποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε με ενθουσιασμό, ζήλο και σεβασμό στις δράσεις με αυτό τον σκοπό.

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε για το καθιερωμένο Εωθινό που πραγματοποιούμε για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας στις 05:30 π.μ. η μπάντα μας θα συγκεντρωθεί στο χώρο του Συστήματος μας από όπου και θα ξεκινήσει πορεία παιανίζοντας στον παλιό Στρόβολο.

Στην εν λόγω δράση είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε και η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα ανήλικα Μέλη θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα καθώς οι Βαθμοφόροι θα συμμετέχουν στην Μπάντα.

Επιπρόσθετα, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους Safe Pass και να φοράνε μάσκα.

_______

Για την Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά άνω των 12 ετών και συγκεκριμένα 5 Πρόσκοποι και 5 Ανιχνευτές. Τα πιο πάνω προκύπτουν από το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί ένεκα της πανδημίας, ως εκ τούτου τα επιτελεία της Ομάδας και της Κοινότητας αποφάσισαν οι εκπρόσωποι του Συστήματος μας να είναι οι Ενωμοτάρχες και Ομοιλάρχες αντίστοιχα.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα στις 08:00 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου με πλήρη προσκοπική στολή (μπερέ και μαύρα ή καφέ παπούτσια). Τα μανίκια του πουκαμίσου πρέπει είναι γυρισμένα μέχρι πάνω από τους αγκώνες.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν ενημερωμένο Safe Pass, ο έλεγχος του οποίου θα γίνει με την άφιξη τους στο Σύστημα.

Η μετάβαση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα Βαθμοφόρων άνω των 25 ετών από και προς τον χώρο της παρέλασης και αναμένεται ότι θα επιστρέψουμε πίσω στο Σύστημα γύρω στις 12:00 όπου και μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

20212022010 28 Οκτωβρίου – Εωθινό και Παρέλαση