Διήμερο Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών – Υπενωμοταρχών 2024

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Αρχικά, εύχομαι σε όλους καλή νέα προσκοπική χρονιά και συγχαρητήρια στα παιδιά σας, που έχουν επιλεγεί μέσα από τις διαδικασίες που ακολουθούνται από το πρόγραμμα της Ομάδας, ως Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Κλάδου Προσκόπων της Επαρχίας μας, η προσκοπική χρονιά ξεκινά με το Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών και Υπενωμοταρχών. Το Τζαμπορέτο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Μαθιάτη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου 2024.

Σκοπός του διημέρου είναι η εκπαίδευση των Ενωμοταρχών και Υπενωμοταρχών στην εφαρμογή του κατ’ Ενωμοτίας Συστήματος, στην οργάνωση και λειτουργία της Ενωμοτίας, στη λειτουργία του Συμβουλίου Ενωμοτίας και του Συμβουλίου Τιμής Ομάδας καθώς και άλλα θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντά τους. Παράλληλα, τα παιδιά τα οποία θα ηγηθούν των Ενωμοτιών των Ομάδων της Επαρχίας μας με τη νέα προσκοπική χρονιά, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων, να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν μεταξύ τους και να αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και άμιλλας.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, οι δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις δράσεις μας θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένης και της πληρωμής. Για να ολοκληρωθεί όμως η δήλωση συμμετοχής και να μπορούν τα παιδιά σας να συμμετέχουν στις δράσεις μας θα πρέπει να υπογραφεί το έντυπο-λίστα το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο χώρο του Συστήματός μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, λόγω του μικρού χρονικού πλαισίου που δίνεται, οι υπογραφές αυτές θα ληφθούν κατά την άφιξή σας στο χώρο έναρξης της δράσης από ένα  Βαθμοφόρο του Συστήματος μας. Για το λόγο αυτό,  σας προτρέπουμε να είστε εκεί μέχρι τις 07:45. Τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την βρείτε εδώ:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Υπάρχουν ξεκάθαρες επεξηγήσεις, οδηγίες και πολιτικές εντός της δήλωσης. Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια για τη συμπλήρωση των δηλώσεων ή επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο στοιχείο παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναφορικά με το Τζαμπορέτο, παρακαλώ σημειώστε τα πιο κάτω:

  1. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το χώρο στάθμευσης της Ανατολικής Κερκίδας του ΓΣΠ, στις08:00 του Σαββάτου 05 Οκτωβρίου 2024. Η επιστροφή θα γίνει στον ίδιο χώρο, περίπου στις 13:00 την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024.
  2. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αναχώρησης με πλήρη προσκοπική στολή και τα ατομικά τους εφόδια.
  3. Το τίμημα συμμετοχής έχει καθοριστεί στα € 25.00 και περιλαμβάνει τα έξοδα διαμονής, διατροφής, εκπαιδευτικό υλικό, τα μεταφορικά και το αναμνηστικό της δράσης.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς αλλά και προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτουμε τα ατομικά εφόδια που θα χρειαστεί ο κάθε Πρόσκοπος κατά τη διήμερη δράση.

Το επιτελείο της Ομάδας  βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις τυχών χρειαστείτε :

Α.Ο.Π. : Νικόλας Θεοδοσίου – 96 613893.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση εδώ:

20242025:004 Τζαμπορέττο Στελεχών 2024